PROCESUL NOSTRU DE LUCRU

Pasii pe care ii urmam cand vine vorba de realizarea proiectelor.

Discutia

Realizarea

Feedback

Lansarea

SERVICII WEB DEVELOPMENT

Oferim servicii de web development folosind platformele Wordpress, Prestashop, Joomla si Shopify. In cazul proiectelor care necesita design si functionalitati personalizate, back-end-ul se realizeaza prin framework-ul Django, framework bazat pe limbajul de programare Python. Pentru structurarea si implementare design-ului - componenta de front-end - folosim bootstrap si javascript, care ne asigura adaptabilitatea website-ului la browserul sau dispozitivul de pe care este acesta accesat de utilizatorul final.

CE ALTE SERVICII MAI OFERIM?

Cu ajutorul partenerilor nostri, iti putem pune la dispozitie servicii conexe web development-ului, astfel incat afacerea ta sa beneficieze de o mai buna vizibilitate online. Lucrand indeaproape cu partenerii nostri in toate proiectele, reusim sa iti oferim o solutie integrata in ceea ce priveste prezenta online a afacerii tale.

Cu ajutorul serviciilor de ecommerce pe care le oferim, vei putea sa incepi sa vinzi online in mai putin de 24 de h dupa finalizarea website-ului.

Prin intermediul campaniilor PPC, traficul iti va creste, iar prezenta online va fi din ce in ce mai evidenta.

Iti cream o prezenta online pe retelele de socializare astfel incat sa intri in contact cu potentialii clienti, dar si cu cei deja existenti.This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Realizam campanii de awareness a brandului tau sau a serviciilor pe care le oferi, precum si a postarilor de pe pagina de produs.

TOP