PROCESUL NOSTRU DE LUCRU

Pasii pe care ii urmam cand vine vorba de realizarea proiectelor.

Discutia

Realizarea

Feedback

Lansarea

PROJECT MANAGEMENT

Punem la dispozitie servicii de management si consultanta de proeict, plecand de la specificul afacerii. Inainte de a scrie orice linie de cod, trebuie sa avem in vedere care este scopul website-ului, sa trasam strategia generala de marketing post implementare si sa decidem care sunt cerintele si pasii temporali de urmat. In cazul in care participam si la dezvolatarea website-lui, ne vom asigura ca pasii stabiliti in strategia initiala sunt realizati conform specificatiilor initiale. Mai mult decat atat, va putem asista si la conturarea bugetului de dezvoltare, scalare si marrketing al intregului proiect.

CE ALTE SERVICII MAI OFERIM?

Cu ajutorul partenerilor nostri, iti putem pune la dispozitie servicii conexe web development-ului, astfel incat afacerea ta sa beneficieze de o mai buna vizibilitate online. Lucrand indeaproape cu partenerii nostri in toate proiectele, reusim sa iti oferim o solutie integrata in ceea ce priveste prezenta online a afacerii tale.

Cu ajutorul serviciilor de ecommerce pe care le oferim, vei putea sa incepi sa vinzi online in mai putin de 24 de h dupa finalizarea website-ului.

Prin intermediul campaniilor PPC, traficul iti va creste, iar prezenta online va fi din ce in ce mai evidenta.

Iti cream o prezenta online pe retelele de socializare astfel incat sa intri in contact cu potentialii clienti, dar si cu cei deja existenti.This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Realizam campanii de awareness a brandului tau sau a serviciilor pe care le oferi, precum si a postarilor de pe pagina de produs.

TOP