fbpx

Creare Conținut

Strategia de continut si arhitectura informatiilor fac diferenta dintre un site de prezentare productiv si unul neproductiv. In procesul de creare al textului pentru website, iti vom pune intrebari utile, vom cauta raspunsuri, vom scrie povestea afacerii tale si vom pune bazele conceptului in baza caruia se va crea grafica si dezvolta site-ul de prezentare.

Aceasta etapa este demarata imediat dupa analizarea brief-ului primit de la tine sau dupa crearea acestuia. In prezent, in agentia noastra lucreaza peste 30 de copywriteri specializati in diferite domenii de activitate care te vor ajuta sa creezi un mesaj puternic pentru site-ul tau bazat pe headline-uri sugestive fiecarui paragraf.

In fond, cele mai recente studii de continut arata ca ai doar cateva secunde sa atragi atentia unui vizitator. Experienta pe care aceasta o va avea navigand pe site-ul tau v-a face diferenta dintre convertirea lui la potential client sau pastrarea lui intr-o statistica de vizitatori ai website-ului.

Esenta, functionalitate, stil.


In procesul de webdesign, conceptul grafic pentru un website este creat avand la baza obiectivele din brief. Multe website-uri prioritizeaza design-ul in detrimentul continutului textual. In principal, atunci cand un vizitator ajunge pe website-ul tau acesta cauta continut care descrie si prezinta un produs sau serviciu. Un website poate fi considerat de buna calitate daca design-ul este la fel de atractiv precum continutul.

spectul vizual al unui site web este mai putin important daca sunt omise sectiunile de call-to-action care coordoneaza vizitatorii site-ului catre o coversie. Acestia apreciaza mai mult experienta navigarii pe un site, continutul de calitate, adaptabilitatea site-ului pe dispozitivele mobile si functionalitatile user-friendly decat simplele imagini alese sa le capteze atentia.

In fond, iti doresti doar ca vizitatatorii sa ramana placut impresionati de site-ul tau sau sa devina potentiali clienti?

Design si conținut

În filosofia noastră de web design, linia grafică a unui website trebuie să acorde spațiu mental pentru percepția unui utilizator asupra conținutului. Designul este realizarea unei forme ideale pentru o funcție concretă, cea de înțelegere și captare de informații.

Programare

A reinventa roata nu este profitabil

În practica noastră de realizare site de prezentare, a crea de la zero designul web este opțiunea ideală întrucât permite acces la personalizarea elementelor de branding și elaborarea codului de programare pentru funcții personalizate.

Integrarea unui web design programat HTML și CSS în platforma WordPress permite acces la CMS pentru editări și modificări de conținut static, inclusiv acces la funcții de blogging sau alte tipuri de actualizări.

Totodată, ideea de a crea un CMS de la zero poate fi un pic deplasată în contextul actual de web development. Efortul de a dezvolta un CMS individual pentru fiecare client este ineficient și foarte costisitor. Toate funcțiile unui website de prezentare pot fi integrate cu lejeritate în WordPress, iar stabilitatea platformei este exemplară, astfel WordPress este recomandarea noastră.

WordPress
Gratuit și de neprețuit

Platforma WordPress oferă unul dintre cele mai avansate și populare CMS (Content Management System) pentru construcția și administrarea unui site de prezentare, blog sau magazin online.

Dezvoltăm website-uri personalizate la nivel de design și cod și le integrăm pe platforma WordPress din rațiuni de accesibilitate pentru utilizatori și pentru a beneficia de o serie de avantaje binevenite:

-Conținutul este ușor de actualizat și personalizat
-Pot fi create pagini dinamice prin accesarea bazelor de date
-Un website static este ușor de integrat prin PHP pe platforma WordPress
-Funcții predefinite de cod
-Documentație amănunțită
-Suportul unei comunități de dezvoltatori
-Stabil, rapid și facil de administrat
-Plugins pentru multiple funcționalități
-Structură URL de pagini optimizată SEO

WordPress un ecosistem de administrare content multimedia

Un sfert din toate website-urile din prezent sunt dezvoltate pe platforma WordPress, pe baza unui CMS care deține cota de piață de 59%, urmat de Joomla (7.4%), Drupal (4.9%), Magento (2.9%), sau Blogger (2.8%).

WordPress oferă un framework care permite dezvoltarea de website-uri avansate, aplicații de mari dimensiuni și sisteme de management baze de date. Este lejer de utilizat, sunt disponibile mii de teme preconstruite și plugins cu diverse funcționalități.

creaza website in wordpress

Customizarea temelor este foarte limitata, acestea fiind dezvoltate pentru a se adapta unui numar cat mai mare de domenii de activitate pentru a fi comercializate in numar cat mai ridicat, dezvoltatorii oferind doar suport limitat pentru instalarea temei. Deoarce aceste teme vin instalate cu multe functionalitati de care nu ai nevoie, viteza de incarcare a site-ului tau va fi afectata negativ.

Cea mai afectata parte este insasi identitatea de brand: structura grafica a site-ului tau se poate regasi online atat ca imagine a unei companii care comercializeaza lenjerie intima, telefoane mobile, utilaje industriale sau care ofera servicii slab calitative contractate anterior de vizitatorii site-ului tau. Cel mai mare risc este ca site-ul tau sa fie identic cu site-ul unui competitor, lasand vizitatorilor impresia unei imagini low cost “de duzina”.

Dezvoltam un website responsive, adaptat pentru toate rezolutii

ZILNIC, PESTE 50 % DIN TRAFICUL ONLINE PROVINE DE PE DISPOZITIVELE MOBILE.


Oamenii cauta si gasesc informatiile de care au nevoie folosind un smartphone, o tableta, un smartwatch sau orice alt dispozitiv mobil cu conexiune la internet. Inca de la etapa de brief, luam in calcul utilitatea site-ului tau si facilitam accesul vizitatorilor catre informatiile prezentate in noul website.

Toate site-urile dezvoltate de agentia noastra sunt optimizate pentru dispozitivele mobile, pc-uri, proiectoare sau alte dispozitive cu rezolutie mai mare, usurand interactiunea vizitatorilor cu site-ul in timpul navigarii.

TOP