POVESTEA DIN SPATELE ECHIPEI

Wayne Development a fost creat cu scopul de a schimba, in timp, intreaga piata de web development din vestul Romaniei. Intr-un mediu foarte volatil, ne-am propus sa aducem o doza de profesionalism, tradus in primul rand prin predictibilitatea modului de lucru, stabilitate in ceea ce priveste colaborarea si durabilitatea in timp a acesteia.

Avand o echipa formata din membri(i) care vin, pe langa IT, si din alte domenii de business, am decis sa ne folosim experienta in scopul dezvoltarii afacerilor din mediul online. Facem acest lucru deoarece noi credem ca decizia de a muta sau translata o afacere offline intr-una online sau, pur si simplu, de a incepe direct o afacere in mediul online, presupune la fel de multe riscuri, cercetare si determinare ca orice afacere, din orice industrie.

Mediul online devine a doua natura a oamenilor de pretutindeni, nu doar a celor din Romania. Insa, mai mult decat faptul ca prin intermediul unei platforme online se usureaza atat munca celui ce vinde, cat si a celui care cumpara, cel ce vinde se poate, de acum, adresa intregii lumi, nu doar zonei geografice in care este plasat.

TOP