PROCESUL NOSTRU DE LUCRU

Pasii pe care ii urmam cand vine vorba de realizarea proiectelor.

Discutia

Realizarea

Feedback

Lansarea

Noi iti facem afacerea online

CONSULTANTA INTEGRATA PENTRU O PREZENTA ONLINE

Echipa este alcatuita din membri specializati in diferite arii conexe web developmentului. Datorita capacitatilor si experientei noastre, ne putem ocupa de cercetarea initiala in ceea ce priveste strategia generala de conceptie a website-ului, a continutului si a designului. In acelasi timp realizam analiza concurentiala din punctul de vedere al motoarelor de cautare, social media si al plasarii generale in piata online.

CE ALTE SERVICII MAI OFERIM?

Cu ajutorul partenerilor nostri, iti putem pune la dispozitie servicii conexe web development-ului, astfel incat afacerea ta sa beneficieze de o mai buna vizibilitate online. Lucrand indeaproape cu partenerii nostri in toate proiectele, reusim sa iti oferim o solutie integrata in ceea ce priveste prezenta online a afacerii tale.

Cu ajutorul serviciilor de ecommerce pe care le oferim, vei putea sa incepi sa vinzi online in mai putin de 24 de h dupa finalizarea website-ului.

Prin intermediul campaniilor PPC, traficul iti va creste, iar prezenta online va fi din ce in ce mai evidenta.

Iti cream o prezenta online pe retelele de socializare astfel incat sa intri in contact cu potentialii clienti, dar si cu cei deja existenti.This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Realizam campanii de awareness a brandului tau sau a serviciilor pe care le oferi, precum si a postarilor de pe pagina de produs.

TOP